Neem vrijblijvend contact met ons op!

Palletcentrale Klundert

Palletcentrale Klundert

Heeft u nog wat pallets liggen waar u graag vanaf wilt of wilt u juist pallets inslaan voor uw bedrijf? Voor zowel de inkoop als verkoop van verschillende soorten pallets bent u bij ’t Jong Pallets aan het juiste adres! Wij zijn actief door heel Nederland en in diverse landen in Europa. Met een breed assortiment en aanvullende diensten zijn wij de palletcentrale voor u in Klundert !

Palletcentrale

Inkoop en verkoop van diverse soorten pallets

Onze palletcentrale in Klundert bestaat zowel uit de inkoop van pallets als de verkoop ervan. Wij bieden u een groot assortiment aan met verschillende soorten pallets in verschillende maten zoals eenmalige pallets, blokpallets, europallets, gebruikte pallets, nieuwe pallets, kunststof pallets en chemische pallets. Voor het inleveren van uw gebruikte pallets bieden wij u een scherpe prijs aan. Heeft u een grote hoeveelheid gebruikte pallets die u in wilt leveren bij ons? Maak dan gebruik van onze ophaalservice, we komen graag de pallets bij u ophalen. Bij de verkoop van pallets verzekeren wij een snelle levering en goede prijs.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Milieuvriendelijkheid en duurzaamheid staan bij ons ontzettend hoog in het vaandel. Doordat de pallets van hout zijn, kunnen ze gemakkelijk gerepareerd worden in onze palletcentrale in Klundert . Het reparatiehout dat daarbij gebruikt wordt komt uit productiebossen en wordt opnieuw aangeplant wanneer deze worden gekapt. Ook met pallets die weggegooid worden, wordt milieubewust gewerkt. Ze worden na gebruik namelijk gedemonteerd en daarna hergebruikt voor onderdelen of andere nieuwe producten, zoals bijvoorbeeld spaanplaat.

Meer weten over de palletcentrale van ’t Jong in Klundert ?

Kortom: bij ’t Jong Pallets bieden wij u een uitgebreide service aan op het gebied van verschillende soorten pallets in verschillende maten. Heeft u vragen over de pallets die wij aanbieden in onze palletcentrale in Klundert of wilt u meer informatie over de aanschaf hiervan? Na jarenlange ervaring kunnen onze medewerkers u alles vertellen over onze pallets. Contact opnemen kan door ons te bellen naar: 0168 – 407 666 of te mailen naar info@jongpallets.nl. Op onze website vindt u ook een contactformulier, die u in kunt vullen.

Neem contact met ons op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden en algemene voorwaarden.
  Lees hier onze privacyvoorwaarden

  Vragen of opmerkingen?

  Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

  Meteen geholpen worden?

  U kunt ons altijd bereiken op dit telefoonnummer: 0168 – 407 666