Neem vrijblijvend contact met ons op!

Aardappel pallets Tilburg

Aardappel pallets Tilburg

Is uw bedrijf gespecialiseerd in het vervoeren van voedsel? Grote kans dat u dan gebruik maakt van pallets. Voor gecertificeerde aardappel pallets in Tilburg én een specialist in reparaties aan houten pallets bent u bij ’t Jong Pallets aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim assortiment aan verschillende aardappel pallets van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Milieuvriendelijkheid en duurzaamheid staan daarbij ontzettend hoog in het vaandel.

Aardappel pallets

Wat is een aardappel pallet?

Een aardappel pallet is een speciaal soort pallet. Het is namelijk meer een soort kist. Deze kisten zijn door hun constructie ontzettend sterk. Hierdoor zijn ze geschikt om aardappelen – maar ook andere soorten voedsel, zoals uien – te vervoeren. Een aardappel pallet komt daarom dus altijd wel van pas: het biedt namelijk de oplossing voor vele transporthandelingen. Dit type pallets zijn gemakkelijk op te stapelen. Er zijn verschillende afmetingen beschikbaar; de standaardmaten zijn 100×120, 110×140 en 120×160. Zoekt u een andere afmeting? Geen zorgen, de vakmensen van ’t Jong Pallets maken graag een aardappel pallet voor u op maat.

Al onze houten pallets zijn zeer milieuvriendelijk en duurzaam. Mocht een pallet onverhoopt stuk gaan, dan kan de pallet gemakkelijk worden gerepareerd door middel van reparatiehout. Dit reparatiehout komt uit productiebossen en wordt opnieuw aangeplant wanneer deze worden gekapt. Zijn de pallets niet meer te redden? Dan worden ze gedemonteerd en hergebruikt voor reparatie onderdelen of andere nieuwe producten.

Meer informatie over onze aardappel pallets in Tilburg ?

Kortom: bij ’t Jong Pallets bieden wij u een uitgebreide service aan op het gebied van aardappel pallets. Heeft u vragen over de aardappel pallets die wij aanbieden in Tilburg of wilt u meer informatie over de aanschaf hiervan? Na jarenlange ervaring kunnen onze medewerkers u alles vertellen over onze aardappel pallets. Contact opnemen kan door ons te bellen naar: 0168 – 407 666 of te mailen naar info@jongpallets.nl. Op onze website vindt u ook een contactformulier, die u in kunt vullen.

Neem contact met ons op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden en algemene voorwaarden.
  Lees hier onze privacyvoorwaarden

  Vragen of opmerkingen?

  Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

  Meteen geholpen worden?

  U kunt ons altijd bereiken op dit telefoonnummer: 0168 – 407 666