Neem vrijblijvend contact met ons op!

Blokpallets Waalwijk

Blokpallets Waalwijk

Bent u werkzaam in bijvoorbeeld de industrie of de logistiek? Dan komen blokpallets in Waalwijk altijd van pas. Voor blokpallets in allerlei verschillende soorten en maten bent u aan het juiste adres bij ’t Jong Pallets! Wij beschikken over een ruim assortiment met verschillende soorten en maatvoeringen van pallets. Milieuvriendelijkheid en duurzaamheid staan daarbij ontzettend hoog in het vaandel.

Blokpallets

Wat is een blokpallet?

Een blokpallet bestaat uit verschillende delen, een bovendek, tussendek, onderdek en de blokken die de dekken verbinden. De maten waar de blokpallet vaak in wordt verkocht, is 100 x 120 cm. Daarom worden blokpallets in Waalwijk ook wel industriepallets genoemd. Binnen de logistiek en verschillende andere sectoren zijn er vaak weer andere gangbare maten te vinden. De pallet kan verschillende gewichten dragen. Hoeveel er gedragen kan worden, is afhankelijk van de dikte van de planken en blokken. Kunt u uw gewenste pallet niet vinden in ons assortiment? Dan maken de specialisten van ’t Jong deze graag voor u op maat, compleet naar wens! Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Al onze houten pallets, waaronder dus onze blokpallets, zijn zeer milieuvriendelijk en duurzaam. Mocht een pallet onverhoopt stuk gaan, dan kan de pallet gemakkelijk worden gerepareerd door middel van reparatiehout. Dit reparatiehout komt uit productiebossen en wordt opnieuw aangeplant wanneer deze worden gekapt. Ook met pallets die worden weggegooid, wordt milieubewust gewerkt. Ze worden na gebruik gedemonteerd en daarna hergebruikt voor reparatie onderdelen of andere nieuwe producten.

Meer informatie over onze blokpallets in Waalwijk ?

Kortom: bij ’t Jong Pallets bieden wij u een uitgebreide service aan op het gebied van blokpallets in Waalwijk . Heeft u vragen over de blokpallets die wij aanbieden of wilt u meer informatie over de aanschaf hiervan? Na jarenlange ervaring kunnen onze medewerkers u alles vertellen over de blokpallets in Waalwijk . Contact opnemen kan door ons te bellen naar: 0168 – 407 666 of te mailen naar info@jongpallets.nl. Op onze website vindt u ook een contactformulier, die u in kunt vullen.

Neem contact met ons op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden en algemene voorwaarden.
  Lees hier onze privacyvoorwaarden

  Vragen of opmerkingen?

  Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

  Meteen geholpen worden?

  U kunt ons altijd bereiken op dit telefoonnummer: 0168 – 407 666