Neem vrijblijvend contact met ons op!

Europallets Breda

Europallets Breda

Bent u werkzaam in bijvoorbeeld de industrie of de logistiek? Grote kans dat u gebruik maakt van europallets of ervan gebruik wilt maken. Voor gecertificeerde europallets in Breda én een specialist in reparaties aan europallets bent u aan het juiste adres bij ’t Jong Pallets! Wij beschikken over een ruim assortiment met verschillende soorten en maatvoeringen van pallets. Milieuvriendelijkheid en duurzaamheid staan daarbij ontzettend hoog in het vaandel.

Europallets

Wat is een europallet?

Europallets zijn de meest gebruikte soort pallets in Europa, waaronder dus in Breda . Deze pallets worden ook wel EUR-pallets genoemd en zijn te herkennen aan het EUR- of EPAL-teken dat op de klos staat. De afmetingen van een europallet zijn doorgaans 80×120 cm en hebben een gecertificeerde belastbaarheid van 1500 kg. Op een vlakke vloer mogen ze echter een last van 6000 kg dragen. De europallets voldoen aan de afmetingen en specificaties die door de European Pallet Association (EPAL) zijn vastgelegd.

Al onze houten pallets, waaronder dus onze europallets, zijn zeer milieuvriendelijk en duurzaam. Mocht een pallet onverhoopt stuk gaan, dan kan de pallet gemakkelijk worden gerepareerd door middel van reparatiehout. Dit reparatiehout komt uit productiebossen en wordt opnieuw aangeplant wanneer deze worden gekapt. Ook met pallets die worden weggegooid, wordt milieubewust gewerkt. Ze worden na gebruik gedemonteerd en daarna hergebruikt voor reparatie onderdelen of andere nieuwe producten. Voor europallets in Breda mag dit alleen gedaan worden door erkende bedrijven. ’t Jong Pallets staat hierbij graag voor u klaar.

Meer informatie over onze europallets in Breda ?

Kortom: bij ’t Jong Pallets bieden wij u een uitgebreide service aan op het gebied van europallets. Heeft u vragen over de europallets die wij aanbieden in Breda of wilt u meer informatie over de aanschaf hiervan? Na jarenlange ervaring kunnen onze medewerkers u alles vertellen over onze europallets. Contact opnemen kan door ons te bellen naar: 0168 – 407 666 of te mailen naar info@jongpallets.nl. Op onze website vindt u ook een contactformulier, die u in kunt vullen.

Neem contact met ons op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden en algemene voorwaarden.
  Lees hier onze privacyvoorwaarden

  Vragen of opmerkingen?

  Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

  Meteen geholpen worden?

  U kunt ons altijd bereiken op dit telefoonnummer: 0168 – 407 666