Neem vrijblijvend contact met ons op!

Gebruikte pallets Bergen op Zoom

Gebruikte pallets Bergen op Zoom

Gebruikte pallets in Bergen op Zoom hebben wij, bij ’t Jong, in allerlei soorten en maten. In ons assortiment vindt u onder andere eenmalige pallets, blokpallets, europallets, gebruikte pallets, nieuwe pallets, kunststof pallets, chemische pallets en diverse andere soorten pallets. U bent aan het juiste adres voor de inkoop, verkoop en reparatie van gebruikte pallets.

Gebruikte pallets

Tweedehands pallets

Wij kopen ook gebruikte pallets in, zowel kleine als grote hoeveelheden. Voor de grote hoeveelheden bieden wij een ophaalservice aan. Voor het inleveren van uw overtollige pallets ontvangt u een scherpe prijs. Zo zijn uw gebruikte pallets in Bergen op Zoom nog heel wat waard. De tweedehands pallets repareren wij met reparatiehout wat uit de productiebossen komt. Wanneer die bomen worden gepakt worden er direct nieuwe geplant. Zelfs pallets die geschikt zijn voor de afval worden nog milieubewust bewerkt. Die pallets worden gedemonteerd, daarna kunnen delen worden hergebruikt voor reparatie of er worden volledig nieuwe producten van gemaakt. Door recycling kan er bijvoorbeeld een spaanplaat van gemaakt worden. Bij ’t Jong gaan wij altijd milieubewust en duurzaam te werk.

Over ons en onze gebruikte pallets in Bergen op Zoom

Naast allerlei soorten en maten pallets in Bergen op Zoom , kunnen wij u ook alles leveren met betrekking tot boxen en opzetranden en alles wat u nog meer nodig heeft. Staan de producten momenteel niet tussen het assortiment, neem dan gerust contact met ons op! Wij bieden ophaalservice voor het inleveren van uw pallets en leveren ook bestellingen van gekochte pallets op locatie. Zelf afhalen is natuurlijk ook mogelijk. U kunt uw bestelling op korte termijn verwachten, vaak al binnen 24 uur.

Contact

Pallethandel ’t Jong staat voor goede kwaliteit, snelle levering en bovenal een scherpe prijs! Komt u er niet uit welke pallet geschikt is of wilt u gewoon meer informatie over het aanschaffen van gebruikte pallets in Bergen op Zoom ? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar: 0168 – 407 666 of te mailen naar info@jongpallets.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen op de website.

Neem contact met ons op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden en algemene voorwaarden.
  Lees hier onze privacyvoorwaarden

  Vragen of opmerkingen?

  Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

  Meteen geholpen worden?

  U kunt ons altijd bereiken op dit telefoonnummer: 0168 – 407 666