Neem vrijblijvend contact met ons op!

Inkoop pallets

Inkoop pallets

Heeft u nog een aantal pallets liggen die stuk zijn of die u niet meer gebruikt? Zonde, want de pallets kunnen nog wel iets betekenen voor andere bedrijven én u kunt er nog wat mee verdienen als u de pallets inlevert. Bij ’t Jong Pallets bent u aan het juiste adres voor een geschikte partner voor de inkoop van verschillende soorten pallets. Van blokpallets tot europallets en van kunststof pallets tot chemische pallets: wij kopen deze graag van u over en geven u er de beste prijs voor terug.

Inkoop pallets

Voor de inkoop, verkoop én reparatie van nieuwe en gebruikte laadborden bent u bij ons altijd aan het juiste adres. Wij leveren laadborden in alle maten en uitvoeringen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor opzetranden/inklapranden, kisten, gaasboxen en kunststofboxen etc. Doordat wij beschikken over een grote voorraad en eigen vervoer, kunnen wij binnen 24 uur (of in overleg op een later tijdstip) bij u leveren.

Over ons

Familiebedrijf ’t Jong Pallets is ooit begonnen in Dordrecht, is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd palletbedrijf dat zowel door heel Nederland als in diverse landen in Europa actief is. Wij stemmen onze producten af op uw wensen. Onze experts denken graag met u mee over hoe u zo efficiënt mogelijk een product transporteert of opslaat. Heeft u nog laadborden liggen? Dan kopen we uw laadborden graag van u in.

Onze pallets voldoen gegarandeerd aan de nodige eisen, zowel wat betreft de Nederlandse als de buitenlandse wetgeving. Zo dragen de laadborden bij aan een snel en efficiënt transport van jouw producten en goederen.

Contact

Pallets in koopt u bij Pallethandel ’t Jong. Wij staan voor goede kwaliteit, snelle levering en bovenal een goede prijs! Komt u er niet uit welke pallet geschikt is of welke u nodig hebt of wilt u gewoon meer informatie over het aanschaffen van laadborden? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar: 0168 – 407 666 of te mailen naar info@jongpallets.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen op de website.

Neem contact met ons op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden en algemene voorwaarden.
  Lees hier onze privacyvoorwaarden

  Vragen of opmerkingen?

  Neem gerust contact met ons op
  via het contactformulier.

  Meteen geholpen worden?

  U kunt ons altijd bereiken op
  dit telefoonnummer: 0168 – 407 666