Neem vrijblijvend contact met ons op!

Inkoop pallets Raamsdonksveer

Inkoop pallets Raamsdonksveer

Heeft u nog een aantal pallets liggen die stuk zijn of die u niet meer gebruikt? Zonde, want de pallets kunnen nog wel iets betekenen voor andere bedrijven én u kunt er nog wat mee verdienen als u de pallets inlevert. Bij ’t Jong Pallets bent u aan het juiste adres voor een geschikte partner voor de inkoop van verschillende soorten pallets in Raamsdonksveer . Van blokpallets tot europallets en van kunststof pallets tot chemische pallets: wij kopen deze graag van u over en geven u er de beste prijs voor terug.

Inkoop pallets

Hoe gaat de inkoop van pallets in zijn werk?

’t Jong Pallets koopt zowel kleine als grote hoeveelheden pallets in. Voor de grote hoeveelheden bieden wij een ophaalservice aan. Voor het inleveren van uw overtollige pallets ontvangt u een scherpe tegemoetkoming. Zijn de pallets beschadigd? Geen probleem! Wij kunnen de pallets repareren met behulp van reparatiehout dat uit productiebossen komt. Wanneer die bomen worden gekapt, worden er direct nieuwe voor in de plaats geplant.

Zelfs pallets die geschikt zijn voor de stort worden nog milieubewust bewerkt. Die pallets worden gedemonteerd, waarna delen ervan kunnen worden hergebruikt voor reparatie of er worden volledig nieuwe producten van gemaakt. Dankzij een goede en specialistische recycling kan er bijvoorbeeld een spaanplaat van de oude pallet gemaakt worden. Bij ’t Jong Pallets gaan wij altijd milieubewust en duurzaam te werk bij de inkoop van oude pallets in Raamsdonksveer .

Meer informatie over ’t Jong als uw partner in inkoop pallets in Raamsdonksveer ?

Pallethandel ’t Jong staat voor goede kwaliteit, snelle levering en bovenal een scherpe prijs! Komt u er niet uit welke pallet geschikt is of wilt u gewoon meer informatie over het aanschaffen van gebruikte pallets in Raamsdonksveer ? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar: 0168 – 407 666 of te mailen naar info@jongpallets.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen op de website.

Neem contact met ons op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden en algemene voorwaarden.
  Lees hier onze privacyvoorwaarden

  Vragen of opmerkingen?

  Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

  Meteen geholpen worden?

  U kunt ons altijd bereiken op dit telefoonnummer: 0168 – 407 666