Neem vrijblijvend contact met ons op!

Maatwerk pallet Roosendaal

Maatwerk pallet Roosendaal

Een maatwerk pallet in Roosendaal koopt u bij ’t Jong Pallets. Naast alle standaard maatvoeringen die beschikbaar zijn in ons grote assortiment, maken we pallets in grotere of zwaardere uitvoeringen. Met een grote voorraad hout kunnen wij direct aan de slag gaan met alle denkbare pallets.

Maatwerk pallet

Uw maatwerk pallet in Roosendaal vindt u bij ’t Jong Pallets

Om ervoor te zorgen dat het product veilig op bestemming aankomt, vragen wij voordat we aan de slag gaan, naar wat u van plan bent te gaan verpakken op de pallet. Aan de hand van de afmeting en de zwaarte van die producten, kunnen wij de pallet op maat maken. Zodat u de pallet heeft die geschikt is voor uw doeleinden. Wij stemmen onze producten af op uw wensen, waarbij de mogelijkheden voor een pallet om maat in Roosendaal eindeloos zijn.

Naast het feit dat wij de pallets zelf produceren van milieuvriendelijk materiaal, leveren wij ook altijd hoge kwaliteit. Ook kunnen wij u bij ‘t Jong verzekeren dat de maatwerk pallets aan de nodige eisen voldoen. Wij zijn op de hoogte van zowel de Nederlandse wetgeving als de buitenlandse wetgeving. Alles om uw transport van uw producten en goederen zo veilig en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Daarnaast vragen wij een scherpe prijs voor de maatwerk pallets. Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan vrijblijvend en kosteloos een offerte op maat aan.

Contact

Kortom: ’t Jong Pallets staat voor goede kwaliteit, snelle levering en bovenal een goede prijs! Komt u er niet uit welke maten u moet hebben voor een geschikte pallet voor uw doeleinden? Onze ervaren medewerkers voorzien u graag van een passend advies voor maatwerk pallets. Neem snel telefonisch contact op met ons, door te bellen naar: 0168 – 407 666 of te mailen naar info@jongpallets.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen op de website. Wij helpen u graag zo snel mogelijk verder!

Neem contact met ons op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden en algemene voorwaarden.
  Lees hier onze privacyvoorwaarden

  Vragen of opmerkingen?

  Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

  Meteen geholpen worden?

  U kunt ons altijd bereiken op dit telefoonnummer: 0168 – 407 666