Neem vrijblijvend contact met ons op!

Palletbedrijf Moerdijk

Palletbedrijf Moerdijk

’t Jong is het palletbedrijf in Moerdijk die gespecialiseerd is in zowel nieuwe als gebruikte pallets. U kunt ook terecht voor het inleveren van uw overtollige pallets. In ons brede assortiment vindt u pallets in alle maten en uitvoeringen. Kortom: voor elke palletoplossing bent u bij ons aan het juiste adres.

Palletbedrijf

Over ’t Jong Pallets

Wij zijn gestart als familiebedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd palletbedrijf in Moerdijk . Dankzij een grote voorraad kunnen wij een snelle levering, binnen 24 uur, verzekeren. Bij ’t Jong vinden wij het begrijpelijk dat het lastig is om uit ons brede assortiment de geschikte pallet te vinden. Onze specialisten hebben kennis over alle soorten en maten pallets. Zij voorzien u graag van een passend advies of geven antwoord op al uw vragen. Zo bent u er zeker van dat u de juiste pallet kiest. Daarnaast staat milieubewust en duurzaam hoog in het vaandel bij t’ Jong.

Wij zijn het palletbedrijf in Moerdijk die gebruik maken van hout, zodat pallets gerepareerd en vervolgens opnieuw gebruikt kunnen worden. Zelfs afvalpallets kunnen bij ons worden ingeleverd. Deze pallets demonteren wij en worden daarna hergebruikt voor reparatie onderdelen of als nieuwe producten. Lever daarom snel al uw gebruikte pallets in en ontvang daar een leuke prijs tegenover. Ook bieden wij een ophaalservice aan voor het inleveren van een grote hoeveelheid pallets. Bent u benieuwd wat u pallets waard zijn? Neem dan gerust contact met ons op!

’t Jong Pallets als uw palletbedrijf in Moerdijk en omstreken?

Komt u er niet uit welke pallet geschikt is of welke u nodig hebt of wilt u gewoon meer informatie over het aanschaffen van pallets in Moerdijk ? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar: 0168 – 407 666 of te mailen naar info@jongpallets.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen op de website. Wij bieden altijd goede kwaliteit, een snelle levering en dit alles tegen een goede prijs!

Neem contact met ons op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden en algemene voorwaarden.
  Lees hier onze privacyvoorwaarden

  Vragen of opmerkingen?

  Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

  Meteen geholpen worden?

  U kunt ons altijd bereiken op dit telefoonnummer: 0168 – 407 666