Neem vrijblijvend contact met ons op!

Pallethandel Breda

Pallethandel Breda

Naast gebruikte pallets biedt Pallethandel ‘t Jong natuurlijk ook nieuwe pallets aan in Breda . Voor wie echter snel nieuwe pallets nodig heeft is bij ons aan het goede adres. Wij zijn actief door heel Nederland en in diverse landen in Europa. Met een breed assortiment en aanvullende diensten zijn wij de pallethandel voor u!

Pallethandel

Inkoop en verkoop van pallets

Onze pallethandel in Breda bestaat zowel uit inkoop van pallets als verkoop van pallets. Wij bieden u een groot assortiment aan met verschillende soorten pallets, zoals eenmalige pallets, blokpallets, europallets, gebruikte pallets, nieuwe pallets, kunstof pallets, chemische pallets en diverse andere soorten pallets in verschillende maten. Voor het inleveren van uw gebruikte pallets bieden wij een scherpe prijs aan. Heeft u een grote hoeveelheid gebruikte pallets die u in wilt leveren bij ons? Maak dan gebruik van onze ophaalservice, we komen graag de pallets bij u ophalen. Bij voorkoop van pallets verzekeren wij een snelle levering en goede prijs.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Als pallethandel in Breda zijn al onze houten pallets zeer milieuvriendelijk en duurzaam. Door het gebruik van hout kunnen de pallets gerepareerd worden. Het reparatiehout dat daarbij gebruikt wordt komt uit productiebossen en wordt opnieuw aangeplant wanneer deze worden gekapt. Ook met afval pallets wordt milieubewust gewerkt. Ze worden na gebruik gedemonteerd en daarna hergebruikt voor óf reparatie onderdelen óf voor nieuwe producten door recycling zoals bijvoorbeeld spaanplaat.

Contact met pallethandel ’t Jong in Breda?

Kortom: Pallethandel ’t Jong staat voor goede kwaliteit, snelle levering en bovenal een goede prijs in Breda ! Komt u er niet uit welke pallet geschikt is of welke u nodig hebt of wilt u gewoon meer informatie over het aanschaffen van pallets? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar: 0168 – 407 666 of te mailen naar info@jongpallets.nl. Het is ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen op onze website.

Neem contact met ons op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden en algemene voorwaarden.
  Lees hier onze privacyvoorwaarden

  Vragen of opmerkingen?

  Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

  Meteen geholpen worden?

  U kunt ons altijd bereiken op dit telefoonnummer: 0168 – 407 666