Neem vrijblijvend contact met ons op!

Pallets Klundert

Pallets Klundert

‘t Jong Pallets BV levert een breed assortiment nieuwe en gebruikte pallets in Klundert . Door ons brede assortiment zijn wij in staat om snel te leveren. Wij beschikken over onder andere eenmalige pallets, blokpallets, europallets, gebruikte pallets, nieuwe pallets, kunststof pallets, chemische pallets en diverse andere soorten pallets in allerlei afmetingen.

Pallets

Voor de inkoop, verkoop én reparatie van nieuwe en gebruikte pallets bent u bij ons altijd aan het juiste adres. Wij leveren pallets in alle maten en uitvoeringen in Klundert . Daarnaast kunt u bij ons terecht voor opzetranden/inklapranden, kisten, gaasboxen en kunststofboxen etc. Doordat wij beschikken over een grote voorraad en eigen vervoer, kunnen wij binnen 24 uur (of in overleg op een later tijdstip) bij u leveren.

Over ons en onze pallets in Klundert

Familiebedrijf ’t Jong Pallets is ooit begonnen in Dordrecht, is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd palletbedrijf dat zowel door heel Nederland als in diverse landen in Europa actief is. Wij stemmen onze producten af op uw wensen. Onze experts denken graag met u mee over hoe u zo efficiënt mogelijk een product transporteert of opslaat. Heeft u nog pallets liggen? Dan kopen we uw pallets in Klundert graag van u in. Onze Pallets in Klundert voldoen gegarandeerd aan de nodige eisen, zowel wat betreft de Nederlandse als de buitenlandse wetgeving. Zo dragen de pallets bij aan een snel en efficiënt transport van jouw producten en goederen.

Contact

Pallets in Klundert koopt u bij Pallethandel ’t Jong. Wij staan voor goede kwaliteit, snelle levering en bovenal een goede prijs! Komt u er niet uit welke pallet geschikt is of welke u nodig hebt of wilt u gewoon meer informatie over het aanschaffen van pallets? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar: 0168 – 407 666 of te mailen naar info@jongpallets.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen op de website.

Neem contact met ons op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden en algemene voorwaarden.
  Lees hier onze privacyvoorwaarden

  Vragen of opmerkingen?

  Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

  Meteen geholpen worden?

  U kunt ons altijd bereiken op dit telefoonnummer: 0168 – 407 666