Neem vrijblijvend contact met ons op!

Plastic pallets Breda

Plastic pallets Breda

Bent u op zoek naar plastic pallets in Breda of wilt u gebruikte plastic pallets inleveren? Bij ’t Jong bent u daarvoor aan het goede adres. Wij leveren plastic pallets in veel verschillende maten en tegen een snelle levering, al binnen 24 uur.

Plastic pallets

De voordelen van plastic pallets in Breda

Plastic pallets brengen vele voordelen met zich mee ten opzichte van houten pallets. Plastic pallets splinteren niet, nemen geen vocht op en rotten niet. Voor de gebruiker van de pallets is plastic een vriendelijker soort materiaal. Daarnaast zien ze er ook nog eens goed uit. Ze gaan eindeloos lang mee, zonder dat de pallets onderhoud nodig hebben.

Wij bieden zowel nieuwe als gebruikte plastic pallets in Breda aan. Wat betreft kleuren en maten is de keus voor nieuwe pallets uitgebreider dan voor gebruikte pallets. Daarbij ligt de prijs van nieuwe pallets natuurlijk wel wat hoger. De medewerkers van ’t Jong hebben al jarenlange ervaring, zij kunnen u alles vertellen over elke soort pallet. Zij voorzien u dan ook graag van een passend advies, zodat u de juiste pallet kiest. Nadat u een keuze heeft gemaakt en een bestelling heeft kunnen plaatsen, kunt u kiezen voor een levering op locatie of de bestelling zelf afhalen op onze vestiging in Klundert.

Naast plastic pallets beschikken wij over nog meer soorten pallets in Breda . Bijvoorbeeld eenmalige pallets, blokpallets, europallets, chemische pallets en diverse andere soorten pallets in verschillende maten.

Contact

Plastic is een voordeliger soort materiaal voor de gebruiker van de pallets. Schaf daarom uw plastic pallets in Breda snel aan. Komt u er niet uit welke maatvoering geschikt is of heeft u andere vragen over het aanschaffen van de pallets? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar: 0168 – 407 666 of te mailen naar info@jongpallets.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen op de website. Wij helpen u graag zo snel mogelijk verder!

Neem contact met ons op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden en algemene voorwaarden.
  Lees hier onze privacyvoorwaarden

  Vragen of opmerkingen?

  Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

  Meteen geholpen worden?

  U kunt ons altijd bereiken op dit telefoonnummer: 0168 – 407 666