Neem vrijblijvend contact met ons op!

Uien pallets Zevenbergen

Uien pallets Zevenbergen

Is uw bedrijf gespecialiseerd in het vervoeren van voedsel? Grote kans dat u dan gebruik maakt van pallets. Voor gecertificeerde uien pallets in Zevenbergen én een specialist in reparaties aan houten pallets bent u bij ’t Jong Pallets aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim assortiment aan verschillende uien pallets van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Milieuvriendelijkheid en duurzaamheid staan daarbij ontzettend hoog in het vaandel.

Uien pallets

Wat is een uien pallet?

Een uien pallet is geen vlak pallet, maar meer een soort stapelbare kist. Deze kisten zijn erg sterk en daarom zijn ze geschikt om uien – maar ook andere soorten voedsel, zoals aardappelen – te vervoeren. Een aardappel pallet komt daarom dus altijd wel van pas: het biedt namelijk de oplossing voor vele transporthandelingen vanwege de mogelijkheid om te stapelen. Meestal worden uien pallets in Zevenbergen op maat gemaakt. Heeft u dus interesse in een uien pallet? Dan staan de vakmensen van ’t Jong Pallets voor u klaar om uw uien pallet perfect naar wens te maken van het beste hout.

Mocht een pallet onverhoopt stuk gaan, dan kan de pallet gemakkelijk worden gerepareerd door middel van reparatiehout. Dit reparatiehout komt uit productiebossen en wordt opnieuw aangeplant wanneer deze worden gekapt. Zijn de pallets niet meer te redden? Dan worden ze gedemonteerd en hergebruikt voor reparatie onderdelen of andere nieuwe producten.

Meer informatie over onze uien pallets in Zevenbergen ?

Kortom: bij ’t Jong Pallets bieden wij u een uitgebreide service aan op het gebied van aardappel pallets. Heeft u vragen over de uien pallets die wij aanbieden in Zevenbergen of wilt u meer informatie over de aanschaf hiervan? Na jarenlange ervaring kunnen onze medewerkers u alles vertellen over onze uien pallets. Contact opnemen kan door ons te bellen naar: 0168 – 407 666 of te mailen naar info@jongpallets.nl. Op onze website vindt u ook een contactformulier, die u in kunt vullen.

Neem contact met ons op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden en algemene voorwaarden.
  Lees hier onze privacyvoorwaarden

  Vragen of opmerkingen?

  Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

  Meteen geholpen worden?

  U kunt ons altijd bereiken op dit telefoonnummer: 0168 – 407 666